петък, 10 юни 2011 г.

Какво е PC мускул? PC Muscle

В PC мускул (или pubococcygeal мускул) всъщност е група на тазовите мускули, които формират основата за сексуално здраве. Тези мускули започва да тече от срамната кост в предната част на тялото на опашната кост в гърба. Можете да се чувстват по този мускул си perenium (зоната зад тестисите) и в предната част на ануса, в близост до простатната жлеза.

В допълнение към контролиране уриниране с други тазовите мускули, PC мускул е това, което помага за мъж или жена до оргазъм. Укрепване и обучение за контрол на мускулите PC е истинската тайна за по-добър секс и пениса здраве.

Повечето жени имат вече използвате ПЦ си мускули в продължение на години (независимо дали го осъзнават или не), за да им помогне да се възбуди сексуално, по-лесно, по-бързо смазване, и постигане на оргазъм.

PC-Мускулни се състои от три слоя. Тя обгражда вагината, или вените връщане на кръв от пениса. Тя се простира приблизително от пубиса до ануса.

При животни, мускулите също води до опашката, за да мърдам. При хората, PC-Мускулни подкрепя около вътрешните органи и ги предпазва от затихване. Това е приблизително 2-3 см (около 1 инч) от повърхността на кожата. Мускулът се контролира основно от нервните pudendus, регламентиращи сексуални действия и контрол на ануса, изпраща и получава сигнали от мозъка.

В същото време има нервни връзка между таза и PC-мускулите. Друг клон на този нерв се свързва матката и на пикочния мехур при жените, пикочния мехур и простата на долната част на гръбначния стълб при мъжете. Ако Pc-Мускулни е силна, тя е най-големият източник на енергията на живота. Затягането на мускулите, стимулира простатата при мъжете и на матката при жените. Това освобождава хормони и endrophines, което води до чувство на въодушевление и екстаз.

За щастие, като всеки друг мускул в тялото, Pc-мускулна маса може да бъде обусловено чрез правилното упражняване (наблюдавани също и упражнения на Кегел). Ако мускулите не се използват чрез редовни сексуална активност или насочени упражнения, мускулите ще атрофира и ще стане по-слаби. Ако някой е без сексуален партньор за дълго, може да се случи, че Pc-Мускулни трябва да се активира отново. PC-Мускулна обучение ще ви помогне в това отношение. Мускулната ще отслаби поради лоша поза, в която се бутна таза напред в седнало или изправено положение, или при ходене. Кръвоснабдяването е отрязана или намалени. След раждането, жените също могат да имат трудности със слаб PC-Мускулни и това може да доведе до сексуални проблеми и може да доведе до депресия и умора. Няма причина за тревога, на сексуалното желание и умствена сила ще се върне, след като сте направили Pc упражнения за известно време.

Така че можем да признае, че сексуалната енергия и жизнена енергия са взаимно свързани, силата, която определя живота ни. PC-мускул е най-мощният източник на енергия в тялото ни, участващи в най-високата акт на сътворението, че хората са способни. Енергията, която създава живот е енергията, която поддържа живота. За да използват и развиват тази енергия е ясен избор в една съвременна система на физически упражнения. Не забравяйте: тази енергия идва от тазаната област, тясно свързани с нашата сексуалност, което за повечето хора е забранена тема. Други култури и религии се чувстват по различен начин за това. Индийската система на йога винаги разглежда сексуалната енергия като свещен жизнената енергия (кундалини), след събуди, се издига по гръбначния стълб в мозъка. Това е открит и се практикува преди хиляди години, а днес в системата на тантра и кундалини йога са свидетели на това знание.


PC Мускулни за мъже:

Това е тъжно, но е истина факта, че 85% от всички мъже не могат да имат полов акт повече от 3 минути преди да еякулира, което се дължи на слабо развитите и слабо PC мускул. Може би не знаете, че вашият ПЦ мускул може да се засили до такава степен, че можете да го използвате, за да се предпази от еякулира. С достатъчно укрепване на PC мускулите и практика, можете да по-добър контрол на възникване, продължителността и силата на оргазма.

Като слаба мускулна PC причини слаби ерекции, слаби еякулация, импотентност и преждевременната еякулация. Ето защо, контрол еякулация е всъщност въпрос на развиващите се силен PC мускул.


Намиране на PC Мускулна

Има няколко начина, по който можете да намерите мускулната PC:

1. Смучете си палеца и шнур на тазовите мускули, което прави ерекция се движат пениса (без използването на ръцете си). С другата ръка, намерете място на мускула на базата на вашите мускулни контракции.
2. Друг начин да намерите PC мускул е да спрете талвег отделяне на урина, докато уриниране. Мускулът се използва, за да спрете потока урина е всъщност PC мускул. Този метод не само ви учи как да намерите РС мускула, но също е чудесен за начинаещи упражнение. Спрете и рестартирайте урината поток най-малко 5 пъти по време на всяко пътуване до тоалетната, за да развиете сила.
3. Следващият метод за локализиране на вашия ПЦ мускул не може да бъде за всички, но ние ще го спомена все пак. След смазване, поставете показалеца или средния пръст в ректума и се опитайте да се свие мускула. Ще разберете, че сте го правиш правилно, когато пръста си чувства натиск от страна на ануса договаряне. Когато използвате този метод, винаги да държат другите си мускули (бедрото, гърба и корема) спокойна е възможно.

След като сте в състояние да намери РС мускула и да разберат как да го шнур, можете да започнете изпълнение на нашите PC упражнения през деня.

PC Упражнения за начинаещи

Следните упражнения са прости, ефективни и много лесно да се направи. Тези упражнения ще ви позволи да изградят своя мускулната сила PC преди справяне с междинни упражнения.

Начинаещи PC I Упражнение: урина Пауза Flow

Всеки път, когато отидете до тоалетната и да започнат да уринират, спрете средата поток на урината и го задръжте в толкова дълго, колкото можете. След това освобождаване, което позволява урината поток да тече свободно отново. Повторете няколко пъти (най-малко 5) при всяко посещение на тоалетната.

Начинаещи PC Упражнение II: Бързо Clenches

Бързо Стегни мускула за 10 втория период - след това да доведе до 10 секундна пауза. Повторете 3 пъти.
Забележка: Всеки стиска може да продължи само секунда или по-малко. Просто направи колкото се може повече стискания, колкото можете в секунда 10 период от време, след което спира.

Направете три серии от 10 секунди стискания, тогава се взема 30 секунди почивка. Изпълнете (3) 30 секундни интервали всеки ден. Ако не можете да направите това много стискания, не толкова, колкото можете, преди мускулите гуми навън. Всеки ден се стремим да направим повече стискания от предишния ден.

Повечето начинаещи не са в състояние да проведе стиска за повече от 1 или 2 секунди, така че това е чудесен начин за ефективно изграждане на сили за бъдещи упражнения, които изискват по-дълго задържане.

Начинаещи PC Упражнение III: Пенис Асансьори

В седнало или легнало положение, не се опитвайте да се движат / повдигнете пениса чрез огъване вашия ПЦ мускули. Ако сте голи, можете да видите на пениса се движат по някакъв начин (най-забележимо в полу-изправено или напълно изправен-членки). Въпреки това, не е нужно да са голи, за да изпълни това упражнение и не е нужно да има ерекция.

Независимо дали сте седи у дома или на работа, можете да извършвате това упражнение просто огъване от вашия ПЦ мускули, което ще доведе до пениса си да се движат (или опит да се движат).

Опитайте се да държите шнур за толкова дълго, колкото можете всеки път. Повторете това упражнение през целия ден, всеки един ден, толкова често, колкото искате.


Междинните Упражнения PC

След като сте придобили достатъчно количество сила в компютъра си мускули, можете да стъпка до нашите Средно Упражнения PC. Тези упражнения са гарантирани за да ви отведе до следващото ниво на PC сила и сексуална подобрение.

Междинните PC I Упражнение: Основни PC изстисква

Постепенно затегнете вашия ПЦ мускули в продължение на броя на пет години. След това, дръжте тези мускули стегнато за броя на пет и след това бавно ги освободи за един брой от пет до завършване на представител (това е общо от 15 секунди на представител).

Започнете с 10 повторения на ден и постепенно увеличи до възможно най-много до 50 повторения на ден.

След като сте в състояние да направи 50 повторения рутинна, вие може да намали вашата тренировка. Докато желаете да упражните правото си PC редовно, можете да се премине към план за поддръжка. Вашата програма за поддръжка, може да се състои от 20 повторения, 1 - 2 пъти всеки ден. Ако в някакъв момент сексуално удоволствие или силата си ерекция започва да намалява, резюме на 50 упражняване представител.

Не забравяйте, че можете да изпълните тези упражнения, докато гледате телевизия, отиване до банята или шофиране на работа, така че да ги изтръгне, когато имаш възможност.

PC Упражнение II: Кратко изстисква

Това упражнение е подобно на Междинните PC I Упражнение; обаче, са насочени по-кратки, по-бързо изстисква. Вместо да се държи натиск за около 5 секунди всеки път, задръжте за преброяване на две (за общо 6 секунди на представител).

Започнете с 20 повторения на ден и постепенно увеличи до най-много 100 повторения на ден.

PC Упражнение III: дълъг, бавен изстисква

Загряване с набор от 30 кратък преса (1 - 2 секунди), след това затегнете толкова силно и толкова дълбоко, колкото можете. Когато не можете да изстискайте по-дълбоко, задръжте къде се намирате в продължение на 20 секунди. Почивка в продължение на 30 секунди. Повторете 5 пъти.

След 4 - 6 седмици на ежедневни упражнения, би трябвало да можете да направите това стиснете и задръжте упражняват най-малко 1-2 минути в даден момент, може би по-дълго.

Това упражнение ще ви даде абсолютно твърд рок ерекция и контрол, за да продължи толкова дълго, колкото искате в леглото.

В крайна сметка, работата си до 10 комплекта от 2 минутен притежава. Това може да звучи като много сега, но вие ще бъдете изумени колко бързо може да се изгради до това ниво на сила.


PC Упражнение IV: PC Стъпка тренировка

Това упражнение просто включва стягане и отпускане на PC мускул в кратък стъпки, или увеличения.

Започнете да затегне вашия компютър, задръжте, след това затегнете повече, задръжте, малко повече, задръжте, след това затегнете всичко, което евентуално може и задръжте. Задръжте за 20 секунди, след това се отпуснете малко, задръжте, отпуснете се малко повече, задръжте, отпуснете се малко повече, задръжте, след което най-накрая освободи почивка.

Правете това 5 пъти, без почивка между повторения.

Разширено Упражнения PC

След като сте усвоили междинни упражнения, може да искате да дадем на нашите Разширено PC Упражнения опитам. Тези упражнения ще направи вашия компютър мускулите толкова силна, че Incredible Hulk ще ревнува от теб.


Разширено PC I Упражнение: В PC Burn

Започнете да Стегни много бавно. Затегнете толкова бавно, че тя отнема 3 минути, за да затегнете напълно мускула.

В един момент, вие ще почувствате, че вече не можете да затегнете вашия ПЦ , но продължавай. Отидете отвъд, където мислите, че може да стигне. Дръжте затягане до вашия ПЦ започва да гори.

Задръжте много плътно в този момент, и да диша много бавно и дълбоко в продължение на 30 секунди. В края на 30 секунди, затегнете вашия ПЦ, дори повече, постоянно се опитва да се бутам.

Когато изгарянето става неудобно, освободете си държи и веднага се изстисква 20 бр. Направете това упражнение веднъж дневно.

Разширено PC Упражнение II: PC налягане Flex

Това упражнение трябва да се направи в частна, тъй като тя не е толкова незабележим, както другите ни упражнения PC.

1. Ще се нуждаете от ерекция за това упражнение, но въпреки това, смазочното масло не се изисква, освен ако имате нужда от него за себе си удар към една ерекция.
2. След като имате пълна ерекция, хванете пениса си до средата на вала. Използвайте целия си ръка, хващайки с всички пръсти. Flex РС мускула и задръжте за около две секунди. Нанесете среда, постоянно налягане на пениса с ръка захващане. Ще се почувствате известна съпротива, тъй като вие сте, съдържащи кръв в пениса. Вашият пенис също ще искат да се покачват, но я държи на едно място. Вие сте прилагане на натиск срещу двете функции на PC мускул - кръв движение и монтаж твърдост.
3. Започнете с един набор от десет повторения. Това ще отнеме около 30 секунди до 1 минута, в зависимост от това колко дълго пауза между огъва. Направете колкото се може повече групи от десет, колкото можете, докато вече не можете да Flex срещу съпротива.
4. Постепенно работата си до все повече и повече повторения. Ако искате да сте готови за ново предизвикателство, може да искате да прилагат по-надолу налягане (не притискате по-трудно, но натискате надолу срещу вашия компютър мускул). Разширеният упражняване PC не трябва да приемат повече от 3 до 5 минути общо. Извършване веднъж дневно. Можете заместник това ежедневно упражнение с PC Burn, ако искате, или да извърши и двете упражнения всеки ден.

http://www.medicaltoys.com/lib-PC-MUSCLE.htm

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Етикети

имена (151) Ски (140) уеб камери (128) Право (121) документи (111) Grand Tour (102) video (100) Ski (97) webcams (93) skiing weather (83) ski resort information (82) банки (66) ски курорти (60) Маркетинг (45) Рила (40) snow reports (37) икономика (35) София (34) Боровец (33) Borovets (27) Родопи (27) история (27) Банско (26) Пампорово (23) проекти (23) здраве (21) интернет (21) планини (21) смях (21) екипировка (20) карта (20) Pamporovo (19) Rila (19) Time (19) health (19) море (19) Bansko (17) лифт (17) resort information (16) eco (15) раница (15) цени (15) язовир (15) Стара Планина (14) връзки (14) деца (14) пътувания (14) хижа (14) Marketing (13) bike (13) Витоша (13) Пирин (13) snow forecast (12) буква С (12) данъци (12) лавини (12) магазини (12) Алеко (11) буква В (11) буква М (11) freeskiing (10) Маршрути (10) буква А (10) ski abroad (9) Пловдив (9) буква Д (9) отбрана (9) празник (9) първа помощ (9) ски чужбина (9) термини (9) map ski area (8) буква Б (8) буква К (8) календар (8) old applications (7) Чепеларе (7) архитектура (7) буква Г (7) буква Н (7) поддръжка на ски (7) сняг (7) футбол (7) буква Е (6) буква Л (6) буква П (6) буква Т (6) видео (6) годишнини (6) град (6) именни дни (6) къщи (6) трафик (6) хидро (6) Rodopy (5) Skype (5) Sofia (5) YouTube (5) vlog (5) буква И (5) буква Х (5) влог (5) кино (5) литература (5) очила (5) село (5) снимка (5) спорт (5) EU projects (4) Ski Bindings (4) boots (4) gsm (4) smart phone (4) Нотариус (4) буква З (4) буква Ф (4) енергетика (4) ски учител (4) слама (4) състезание (4) туризъм (4) упражнения (4) Aleko (3) Maliovitsa (3) Physics (3) Tyrolia (3) brand (3) climb (3) mass (3) sexy (3) shoe size (3) Безбог (3) Мальовица (3) Узана (3) автомобил (3) безопастност (3) буква Ц (3) буква Ш (3) влак (3) времето в момента (3) докторантури (3) недвижими имоти (3) поща (3) пропаганда (3) пълномощно (3) статистика (3) строителство (3) теснолинейка (3) DIN (2) NASA (2) Release Setting (2) Rossignol (2) Vitosha (2) clothes sizes (2) file hosting (2) franchaise (2) relativity (2) replace (2) search (2) БАССЕС (2) Благоевград (2) Добринище (2) Здравец (2) Лале (2) Мусала (2) Осогово (2) Средна гора (2) бедствие (2) буква Ж (2) буква Й (2) буква О (2) буква У (2) буква Ч (2) буква Щ (2) буква Я (2) геометрия (2) гора (2) еко (2) екология (2) електроенергия (2) космос (2) магистрала (2) местност (2) очи (2) парк (2) плакат (2) планиране (2) световно (2) технологии (2) упътвания (2) явление (2) F1 (1) FIS (1) Fieberbrunn (1) Hamlet (1) Hopfgarten (1) Kirchberg (1) Macedonia (1) Norway (1) Reit im Winkl (1) Scheffau (1) Shakespeare (1) Solomon (1) St Johann (1) Söll (1) Tirol (1) Walchsee (1) Zahmer Kaiser (1) apple (1) drone (1) h Pleven (1) hypnosis (1) ibooks (1) ipad (1) iphone (1) ipod (1) mathematic (1) skate (1) tablet (1) telemark (1) trekking (1) Бачево (1) Беклемето (1) Бяла Черква (1) ВЕИ (1) Вежен (1) Ветровал (1) Гела (1) Горна Оряховица (1) Добрила (1) Информация за фирми (1) Камчатка (1) Карлово (1) Картала (1) Кицбюел (1) Ком (1) Копривки (1) Копривщица (1) Леденото езеро (1) Мерцедес (1) Михаел Шумахер (1) Норвегия (1) Офелиите (1) Панагюрище (1) Предела (1) Румъния (1) Русия (1) САЩ (1) Самоков (1) Студенец (1) Формула 1 (1) Църна Могила (1) Черни Връх (1) Япония (1) автомати (1) биатлон (1) био (1) буква Р (1) буква Ъ (1) буква Ь (1) буква Ю (1) великия пост (1) гра (1) градоустройство (1) дрехи (1) дърво (1) запалка (1) култура (1) ландшафт (1) математика (1) мода (1) музей (1) мъдрости (1) олимпиада (1) поддръжка (1) потребители (1) програма (1) реклама (1) синя зона (1) фото (1) х. Дерменка (1) храна (1)