четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Пълен списък със Сайтове за ПРОМОЦИИ и групово пазаруване с големи отстъпки

Списък на всички сайтовете за колективно пазаруване, които са ми известни до момента:

ВИЖТТЕ ОЩЕ В КОМЕНТАРИТЕ

http://www.888.bg/
cutplanet.com - Намаления, специални оферти, бонуси и подаръци за пазаруване, свободното време, услуги за дома, разкрасяващи процедури и много други 
http://www.dalavera.bg/
http://www.deals.bg/ Сайтът за групово пазаруване, промоции и оферти с отстъпки до 90%. Виж сделката на деня!
http://www.goldendeals.bg/ - Ще стартира скоро и имайки предвид, че е международен би трябвало бързо да го развият!
http://grabo.bg/ - сайт, който доста бързо се разви. Характерно за него е, че създателите му са доста агресивни и по всякакъв начин рекламират сайта. Също така успешно покриват повече от два града. най-посещавания български сайт, яхнал вълната на груповото пазаруване. Негов собственик и управител е серийният интернет предприемач Сребрин Ватралов, който стои зад други онлайн начинания като gepime.com, системата за SMS плащания wisdom.bg, позабравеният mp3-bg.com и други.
http://www.great.bg/
http://groupon.biz/
http://gruponi.bg/
www.groupidon.net насочен към обучения, концерти, културни събития и т.н... Благодаря за този коментар!!!
http://grupovo.bg/
http://www.imasdelka.com/
http://www.kolektiva.bg/ българската версия на kolektiva.net
http://moitesdelki.bg/
http://lapni.bg/
http://napolovina.com/ Наполовина групово пазаруване 
http://pestia.com/ - един от новите сайтове, който и до момента (януари 2011) предлага една и съща сделка. Освен това няма адрес, няма телефон, а само имейл, което е малко подозрително до колко е реален сайта.
http://www.promomax.bg/
PromoZona - Oткрий своята промоция! Най-интересните оферти, отстъпки, намаления.
http://sdelkite.bg/
СЛОН.БГ - Отстъпки, намаления, промоции и невероятни оферти в България. Слонски отстъпки, най-добрите намаления, отстъпки и промоции в България.
Актуални намаления, промоции, разпродажби - сайт за групово пазаруване | Всичко евтино и изгодно на едно място - в Spesti.info
superdeal.bg/
taloni-bg.com - Талони за отстъпка - безплатни талони за намаления във вашият град на ресторанти,магазини,спа,хотели,туризъм,почивки и други.
vipoferta.com - Невероятни намаления от 50% до 90%. ВИП Оферта. Сайт за оферти. КУПИ с голяма отстъпка
http://www.zadrujno.bg Регистрирайте се за най-добрата сделка във вашия град един проект на финансовият посредник „Моите пари“, което ме навежда на мисълта, че този бизнес явно е доста успешен.
http://vaucher.bg/ На VAUCHER.BG много скоро ще откриеш нови идеи, как да се забавляваш и заедно с това да спестиш от 40% до 90% от предлаганите продукти и услуги. За да получиш нашето първо предложение, моля регистрирай се!

Новодобавени през Март
http://www.myoffer.bg/
http://bg.wizzydeal.com/
http://sdelka.eu/

Новодобавени през Април
http://ofertomat.bg/ Всеки ден предлагатспециална оферта за вашия град. Офертите са с ограничени количества, но трябва да се съберат определен брой клиенти, ограничени са и по време, така че се абонирайте, за да научавате първи. Ползвайте отстъпки до 87% за услуги или стоки чрез колективни покупки.
www.dadeno.bg
www.hvani.bg

Новодобавени през Май
http://www.avanto.bg/

Новодобавени през Юни
http://promograd.bg/

Новодобавени през Юли
http://www.kolektivno.bg/

Новодобавени през Октомври
http://www.bezplaten.bg

2012
http://123nameri.com/

Новодобавени Април 2014
www.5pari.com
http://vsichkiobiavi.com
www.izgodnoto.com
http://isic.bg/discounts
http://fras.bg/
www.kolektivno.net
www.100tinka.com
www.kolektivnazona.com
www.почивки-екскурзии.com
goodberry.eu 
https://www.facebook.com/Goodberry.eu

http://dress4less.bg/

Сайтове, на които може да разгледате офертите на горните събрани на едно място:
www.eha.bg - те имат и тази файсбук страница
www.vsichkioferti.bg/ - можеби най-популярния
www.ofertiraime.com
http://hitro.bg/

Повечето от тези сайтове работят така: като се регистрираш, купуваш ваучер, сделката се активира и отчита плащането от теб, тогава в твоя профил се появява ваучера, също ти пращат мей с линк, от където можеш да го разпечаташ.
Грабо-ваучерите, пращат кода и на GSM - така отпада нуждата да се разпечатва ваучера, и ваучерите се появяват в профила веднага след като се разплатиш (поне при плащанията с карта е така). При Колектива, дори да се разплатиш с карта, ваучерите ги зареждат в профила до два дена след приключване на сделката и при мен ставаше точно в края.

За офертата на Грабо - обърнете внимание, че "броят на ваучерите не трябва да надминава броя на гостите".  Въобще внимавайте с всички уловки в тези сайтове за сделки наполовина, защото може и да ви стане скъпо това евтино пазаруване.

Някои хора даже вече започват да изпускат ваучери умишлено, защото „Ами вече много ми дойдоха ваучерите, аз ще фалирам от многооооооооото изгодни сделки, от някой нямам реална нужда, но нали е на сметка”

Ето и две статии от в. „Капитал” по въпроса:

Пазарувай социално

"Сайтовете за групови продажби заработиха в България с обещания за безпрецедентни отстъпки


Кино плюс пуканки за 2.90 лв. за двама души. Звучи утопично? Да намериш такава оферти е трудно или направо невъзможно, но една проста идея промени това. Става дума за т.нар. сайтове за групови продажби, които започват да действат и на българска земя.


Каква е концепцията


Идеята се заражда в САЩ, няколко сайта се опитват да въведат така нареченото социално пазаруване. Търговецът предлага на клиентите си продукт със страхотна отстъпка - над 50%, ако сайтът за групово пазаруване осигури над определения от продавача минимален брой клиенти. След достигането на този брой сделката е валидна и купувачите получават по мейла ваучер, който принтират, и представят на търговеца.


Идеята за социалното пазаруване очевидно се харесва на потребителите. Затова и някъде през 2008 г. настава истински бум на подобни сайтове. По това време стартира и сегашният абсолютен лидер в бизнеса www.groupon.com ..."

Две за левче, моля! Клик...
"Сайтовете за "групови покупки" дърпат е-търговията в България напред


"За три месеца спестихме над 550 хил лв. на близо 7 хил. клиента." Това са данни от grabo.bg към 8.12.2010г. и е резултат от един от най-новите и популярни модели за онлайн търговия по света, а вече и в България.


Над 11 000 е броят на заявените за покупка в сайта ваучери. В зависимост от платежното средство потребителят може да има няколко дни, за да потвърди поръчката, заплащайки я. Част от хората се отказват по различни причини, така че реалните продажби са по-ниски, но все пак впечатляващи като размер.


Сайтовете работят по прост, но ефективен начин. Собствениците им предоставят онлайн платформа, където търговци, които предлагат услуги (предимно) или стоки (рядко) могат да достигнат до голяма аудитория потенциални купувачи. Условието е да направят голяма отстъпка от цената - между 40% и 90%.


Локална особеност на груповото пазаруване в България е, че то не е съвсем групово. Повечето от използващите модела сайтове наистина започват, като предлагат оферти, валидни само при продажбата на определен минимум поръчки. Впоследствие обаче търсенето показва, че това не е най-добрият вариант, съобразен с местните характеристики на клиентите и голяма част от сайтовете адаптират модела, като запазват идеята за "сделка на деня" и изключителните отстъпки, но премахват изискването за минимум продажби..."

27 коментара:

  1. още един сайт който събира всияките обяви в едно http://hitro.bg

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за допълнението, добавих го :)

    ОтговорИзтриване
  3. и още един нов сайт www.great.bg

    ОтговорИзтриване
  4. Този сайт съм го публикувал, но благодаря все пак:)

    ОтговорИзтриване
  5. Cutplanet.bg (бивш cutplanet.com) няма нищо общо с Наполовина - в къта предлагат както техни оферти, така и оферти на други сайтове- наполовина,задружно, промокмакс и тн..

    ОтговорИзтриване
  6. Взех си бележка и съм го поправил, Благодаря за коментара
    :)

    ОтговорИзтриване
  7. Цял ден никои не отговаря на телефоните на grupovo.bg

    ОтговорИзтриване
  8. Още един нов сайт, който може да добавиш в списъка - www.dadeno.bg

    ОтговорИзтриване
  9. Здравейте,
    аз попаднах на един страхотен сайт, който събира всички оферти за групово пазаруване на едно място! Има много интересни предложения, а и спестява време, защото не се налага да посещавам сайтовете за колективни покупки един по един. Сайта е на адрес: www.kolektivno.bg

    ОтговорИзтриване
  10. един приятел скоро пусна market-deals.com

    ОтговорИзтриване
  11. Още един сайт:
    http://www.bezplaten.bg

    ОтговорИзтриване
  12. още няколко сайта www.kolektivno.net, www.100tinka.com, www.kolektivnazona.com, www.почивки-екскурзии.com, goodberry.eu e агрегаторен. Редовно им следя странизата тук https://www.facebook.com/Goodberry.eu

    ОтговорИзтриване
  13. Препоръчвам Ви един Фрас на деня, сайт за колективно, групово, онлайн пазаруване. Фрасни ваучер от – www.fras.bg

    оферти, колективно пазаруване, онлайн пазаруване, отстъпки, групово пазаруване, процентни отстъпки, oferti, kolektivno pazaruvane, online pazaruvane, otstupki, grupovo pazaruvane,vzemi otstupki,socialno pazaruvane, golemi otstupki,grabni offerta, frasni vaucher,

    Сайт за колективно пазаруване www.FRAS.bg Фрасни своя ваучер за услуга или стока с отстъпка сега!

    ОтговорИзтриване
  14. Освен тези сайтове за колективно пазаруване, може да добавите и сайтовете, които предлагат "друг вид" намаления.
    Примерно с карти за отстъпки.
    В случая http://discounts.isic.bg - намаления с ISIC карти.

    ОтговорИзтриване
  15. още един www.izgodnoto.com

    ОтговорИзтриване
  16. Здравейте,

    Може да добавите и www.123nameri.com.

    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  17. Здравейте! Добре ще е да добавите и един сайт агрегатор: www.5pari.com - Всички оферти на едно място.

    ОтговорИзтриване
  18. Ето един сайт за обяви и от мен http://vsichkiobiavi.com
    Всички обяви на едно място !

    ОтговорИзтриване
  19. Виждам, че публикацията е стара, но ето един сайт, който може да бъде полезен - Промоции365, който събира промоции и намаления.

    ОтговорИзтриване
  20. Намерих също и http://idi-tam.com използвах ваучер. Много бързо се взима.

    ОтговорИзтриване
  21. Здравейте

    Ето няколко сайта и от мен. Ще съм много благодарен ако ги добавите и тях в списъка.

    Сайт за оригинални спортни стоки ( с чести ПРОМОЦИИ ) : http://dress4less.bg/

    Сайт за безплатни обяви ( само на български ) : http://moiteobqvi.com/

    Поздрави,
    Ник

    ОтговорИзтриване
  22. Привет на всички. Ето още един http://idi-tam.com/ от него много лесно взех отстъпка.

    ОтговорИзтриване
  23. Ще може ли и моят сайт да бъде добавен?
    <а href="http://imotisofiq.com>/Имоти София</a>

    ОтговорИзтриване

Етикети

имена (151) Ски (140) уеб камери (128) Право (121) документи (111) Grand Tour (102) video (100) Ski (97) webcams (93) skiing weather (83) ski resort information (82) банки (66) ски курорти (60) Маркетинг (45) Рила (40) snow reports (37) икономика (35) София (34) Боровец (33) Borovets (27) Родопи (27) история (27) Банско (26) Пампорово (23) проекти (23) здраве (21) интернет (21) планини (21) смях (21) екипировка (20) карта (20) Pamporovo (19) Rila (19) Time (19) health (19) море (19) Bansko (17) лифт (17) resort information (16) eco (15) раница (15) цени (15) язовир (15) Стара Планина (14) връзки (14) деца (14) пътувания (14) хижа (14) Marketing (13) bike (13) Витоша (13) Пирин (13) snow forecast (12) буква С (12) данъци (12) лавини (12) магазини (12) Алеко (11) буква В (11) буква М (11) freeskiing (10) Маршрути (10) буква А (10) ski abroad (9) Пловдив (9) буква Д (9) отбрана (9) празник (9) първа помощ (9) ски чужбина (9) термини (9) map ski area (8) буква Б (8) буква К (8) календар (8) old applications (7) Чепеларе (7) архитектура (7) буква Г (7) буква Н (7) поддръжка на ски (7) сняг (7) футбол (7) буква Е (6) буква Л (6) буква П (6) буква Т (6) видео (6) годишнини (6) град (6) именни дни (6) къщи (6) трафик (6) хидро (6) Rodopy (5) Skype (5) Sofia (5) YouTube (5) vlog (5) буква И (5) буква Х (5) влог (5) кино (5) литература (5) очила (5) село (5) снимка (5) спорт (5) EU projects (4) Ski Bindings (4) boots (4) gsm (4) smart phone (4) Нотариус (4) буква З (4) буква Ф (4) енергетика (4) ски учител (4) слама (4) състезание (4) туризъм (4) упражнения (4) Aleko (3) Maliovitsa (3) Physics (3) Tyrolia (3) brand (3) climb (3) mass (3) sexy (3) shoe size (3) Безбог (3) Мальовица (3) Узана (3) автомобил (3) безопастност (3) буква Ц (3) буква Ш (3) влак (3) времето в момента (3) докторантури (3) недвижими имоти (3) поща (3) пропаганда (3) пълномощно (3) статистика (3) строителство (3) теснолинейка (3) DIN (2) NASA (2) Release Setting (2) Rossignol (2) Vitosha (2) clothes sizes (2) file hosting (2) franchaise (2) relativity (2) replace (2) search (2) БАССЕС (2) Благоевград (2) Добринище (2) Здравец (2) Лале (2) Мусала (2) Осогово (2) Средна гора (2) бедствие (2) буква Ж (2) буква Й (2) буква О (2) буква У (2) буква Ч (2) буква Щ (2) буква Я (2) геометрия (2) гора (2) еко (2) екология (2) електроенергия (2) космос (2) магистрала (2) местност (2) очи (2) парк (2) плакат (2) планиране (2) световно (2) технологии (2) упътвания (2) явление (2) F1 (1) FIS (1) Fieberbrunn (1) Hamlet (1) Hopfgarten (1) Kirchberg (1) Macedonia (1) Norway (1) Reit im Winkl (1) Scheffau (1) Shakespeare (1) Solomon (1) St Johann (1) Söll (1) Tirol (1) Walchsee (1) Zahmer Kaiser (1) apple (1) drone (1) h Pleven (1) hypnosis (1) ibooks (1) ipad (1) iphone (1) ipod (1) mathematic (1) skate (1) tablet (1) telemark (1) trekking (1) Бачево (1) Беклемето (1) Бяла Черква (1) ВЕИ (1) Вежен (1) Ветровал (1) Гела (1) Горна Оряховица (1) Добрила (1) Информация за фирми (1) Камчатка (1) Карлово (1) Картала (1) Кицбюел (1) Ком (1) Копривки (1) Копривщица (1) Леденото езеро (1) Мерцедес (1) Михаел Шумахер (1) Норвегия (1) Офелиите (1) Панагюрище (1) Предела (1) Румъния (1) Русия (1) САЩ (1) Самоков (1) Студенец (1) Формула 1 (1) Църна Могила (1) Черни Връх (1) Япония (1) автомати (1) биатлон (1) био (1) буква Р (1) буква Ъ (1) буква Ь (1) буква Ю (1) великия пост (1) гра (1) градоустройство (1) дрехи (1) дърво (1) запалка (1) култура (1) ландшафт (1) математика (1) мода (1) музей (1) мъдрости (1) олимпиада (1) поддръжка (1) потребители (1) програма (1) реклама (1) синя зона (1) фото (1) х. Дерменка (1) храна (1)