четвъртък, 3 февруари 2011 г.

Колко често да си мием колата?

Много хора си мият колата всяка седмица, но има значение за кой сезон говорим. Ето и малко теория по въпроса. Приложил съм и примерен списък с разни автомивки и карта с тяхното местоположение, които са по-долу.


През лятото:
Това е най благоприятният сезон за окото (не се цапа чак толкова - няма кал...). Но пък за лака това може да е много негативно, защото слънцето изгаря лака и пластмасите ако нямат паста или лак протектор!!! Също така, поради високите температури се образуват налепи по стъклата (все едно са намазани със силикон), които е нужно да се почистват почти всеки ден, за да си осигурите оптимална видимост и удоволствие от шофирането.

През зимата:
Някои хора препоръчват колата да се мие всеки ден под калниците със силна струя и някакъв почистващ препарат. Химията която слагат по пътищата е по-силна от ръждата и прави доста от ламарините меки. За това е нужно просто да се обере лугата и да падне пясъка. Аз най-малкото, ритам натрупалия се сняг зад гумата, казвам го, защото гледам жените никакво внимание не обръщат дори на това елементарно действие. Никога не мийте колата вечер, защото водата замръзва веднага. Разбира се, за зимата също е нужно лак протектор и паста, най вече поради честото запотяване на стъклата (запомнете, никога не трийте с някакъв парцал, камоли с ръка, по добре е често чистите стъклата). ОЩЕ ЗА ТОВА КАК ДА ПРЕДПАЗИМ ПРЕДНОТО СТЪКЛО ОТ ЗАПОТЯВАНЕ МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК.
Пролетта и Есента са преходни и при тях е горе долу смесено.

Разни други съвети и констатации за това как да миете колата по-добре:
  • Един колега беше казал, никога не си взимайте черно фиатче.... Проблемът е, че черната боя все е мръсна и всичко си личи.
  • Ако миете на село с маркуча и гъбата да знаете, че лакът се драска, за това по-добре на пароструйна, а както казва баща ми – само с четка.
  • Пастирането е важно на 3 месеца с WS PLATINUM, а редовното миене е хубаво с един препарат на SONAX- car shampoo, който прибавя блясък и предпазва политурата от по-бързото й износване.
  • Ако имате двор може да помислите за някаква евтина Водоструйка за 150 -200лв. каквито има в МЕТРО, Практикер и тн (доста са добри, не са чак толкова зле, а са много по-ефективни от маркуча).
  • Всеки ден бършете фаровете/стоповете/мигачите, стъклата ако паркирате близко до прашен път.
  • Пера веднъж в годината и пастирам два пъти - пролет и есен, помежду ако има балове, сватби и т.н също ги полирам.
  • Не давайте да минават колите ви с абразивната паста, само онова дето е вакса - политура. Хубава кола (до 5-6 години) не трябва да се пастира машинно или с абразивна паста!!! 
  • Фабрично лака на повечето коли си има една текстура "Портокалова кора" - така е пръснат. Ако го минете два пъти машинно с абразив и тази текстура изчезва и много скоро престава да изглежда нова!!! Лакът се прави така, за да не прегаря той и боята от слънцето и да изглежда по-опъната колата и по-обемна!!! Ако го "изправиш" с пастиране и става гладка, което е много зле, защото всичко започва да си личи и колата изглежда крива и стара. Така се набива на очи разликите във луфтове по врати и капаци... Всяка кола в днешно време са и кьопави луфтовете - това не са ви колите от шейсетте, при които фугите не стига че са колкото цигарена хартия (по-качествено, по-тихо преминаване през въздуха... по-малко аеродинамични шумове!!!) пък и вече никоя нова кола не е с три ръце база и 4 ръце лак!!! Дори скъпите като Порше са боядисани с водниста боя и робот!
  • Така че не пастирайте много-много, а слагайте само от тая течната вакса дето отблъсква водата и е антистатична - много готино!
  • Гумените уплътнения на вратите може да ги мажете с глицеринова вакса за ски - прилича малко на вакса за обувки. Е има си и специално мазило, а при липса на мазило кажете на момчетата на мивката да ви намажат уплътненията с това за гумите – попива добре и като се отъркаш не цапа.
  • За фаровете или си носете чиста гъба или ги накарайте да ги измият първо тях, а после да си изперат гъбата.
  • Винаги обръщайте внимание не толкова на някакви петънца или мушички, а на фугите и цепките по каросерията (особено между калника и предната прата), защото там се събират пясък и кал, които действат кат абразив, задържат вода и причиняват всякакви гадости, като на старото ми Ауди!

Автомивки в София

В София има хиляди автомивки. Дори не знам колко много са. Така или иначе съм събрал в този списък само тези, които са уважили клиентите си, като са публикували някаква информация за своето съществуване в интернет. По принцип на много бензиностанции има някаква автомивка (било автоматична, било на самообслужване и тн.)


Вижте Автомивки в София на по-голяма карта

СТРОБУС
АВТОМИВКА ЕНИГМА
1MARIA.eu автомивка
http://avtomivka.eu/
СОФИЯ, 1618 жк. Овча купел, кв.Павлово, кв.Бъкстон, бул. Цар Борис ІІІ 203 на ъгъла с ул.Пирин 1
Работно време: 7:00 - 21:30
Телефони за връзка: ОФИС - 8 559 559; ИВАН - 0888998599 ; 0888335233; МАРИЯ - 0886763153
Skype име:idp.com
1. АВТОМИВКА „МАРИЯ” ДО АВТОШКОЛА „МАРИЯ”
2. КОЗМЕТИЧЕН ЦЕНТЪР С КОНТРОЛ ЗА КАЧЕСТВО.
3. НОВИ МАШИНИ “KARCHER” И “LAVOR”
4. ЕВРОПЕЙСКИ ПРЕПАРАТИ “MAFRA”, “3M”
5. ПЪЛНА ГАМА- КОМПЛЕКСНО, ВЪТРЕ И ВЪНШНО.
6. ИДИВИДУАЛНО, КОПОРАТИВНИ И VIP КЛИЕНТИ.
7. БИО – ИЗМИВАНЕ И ПРАНЕ НА АВТОМОБИЛ.
8. РЪЧНО И БЕЗКОНТАКТНО ИЗМИВАНЕ.
9. МАШИННО И РЪЧНО ПОЛИРАНЕ НА АВТОМОБИЛ.
10. МИЕНЕ И ПОЛИРАНЕ НА ДВИГАТЕЛ.
11. ПРЕМАХВАНЕ НА ДРАСКОТИНИ.
12. РЕПАРИРАНЕ НА ПАДНАЛА БОЯ.
13. ИЗСМУКВАНЕ И ПРАНЕ НА КИЛИМИ,МОКЕТИ
14. АРОМАТИЗИРАНЕ С ПАРФЮМ.
15. ОФИС С КАФЕ , БИБЛИОТЕКА И КЛИМАТИК.
16. РЕСТОРАНТ – „ВИНИ” С БЪЛГАРСКА КУХНЯ.
17. КАФЕ БИСТРО-2
18. КИТАЙСКИ РЕСТОРАНТ С ПОРЪЧКИ ЗА ВКЪЩИ.
19. ВИДЕО НАБЛЮДЕНИЕ !
20. И МНОГО ПОДАРЪЦИ.
21. БЕЗПЛАТНО КОМПЛЕКСНО ИЗМИВАНЕ НА КОЛА ЗА ВСЕКИ ЗАПИСЪЛ СЕ В AVTOKURS.NET
АВТОМИВКА ФУЛЛ
ФРУКТ МАШИН
ВИЕРА
ДЖОРДАН-Н
МЕДИАН КОНСТРАКШЪН
АЙОБИ
ФАСТ СЪРВИСИЗ БЪЛГАРИЯ
ИВАН АЛТЪНОВ
МАЯМИ 2000
ТЕРА ОЙЛ
ДЖИ ПИ АВТО
С В Б
ДОРИС 2004
БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ
НИКОДОРОС - НИКОЛА СТОЯНОВ
КОСТАДИНОВ ГРУП
адрес: София, бул. А.Ляпчев 18
телефон: 02 9745373
Класификация "Автомивки" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма КОСТАДИНОВ ГРУП ООД. Ще се свържете най-лесно с КОСТАДИНОВ ГРУП ООД на телефон 02 9745373. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило KOSTADINOW GRUP OOD или UFIJDORKFL H,WM FFO. Ако объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите КОСТАДИНОВ ГРУП ООД, ако сте въвели НДЯШЬАСХДУ ЖИКЗ ДДА или УФИЙДОРКФЛ Х,ВМ ФФО.
ТАРИ
МИХАИЛ МАДЖУНОВ
ИКАР 1723
МИЛОШОВ И КО
Luminal
АТЛИМАН
АВТОТРОНИК - 91
ТАРИ
БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ
АВТОМИВКА ФУЛЛ
АДРЕС
гр. София, СОФИЯ,бул.Владимир Вазов 31,ъгъла не ул.Черковна и кръстовището на моста Чавдар
КОНТАКТ
Тел.: 02/8439000
Моб.: 0878608833
email: anthimos@dir.bg
web: http://anthimos.dir.bg
РАБОТНО ВРЕМЕ
пон. - петък: 8-
събота: почивен ден
неделя: почивен ден
ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ
Външно измиване с гъба или безконтактно по избор,полираща вакса, услуги по избор, самообслужване, вътрешно почистване, табло, прахосмукачка, стъкла, стелки, кожа, тапицерии, пране, поддръжка, пране килими,пране салон,

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
Услуги по избор: външно без подсушаване (-3лв от цената),прахосмукачка, поддръжка кожен салон, полиране с вакса или паста, пране на килими, самообслужване - 3 лв. за 5 минути водоструйка + безконтактен препарат
бул. Цар Борис III 203
Автомивки "5 минути"
на самообслужване, денонощно
гр. София, София 1582 Бул. Цветан Лазаров 33 Офис 19 Фаст Сървисиз България ЕООД
КОНТАКТ
Тел.: +359 2 9791524
web: http://www.5minutes-bg.com
Автомивка Фреш
24/7
ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ
Автомивка Fresh е автомивка с традиции във висококачественото почистване на автомобили и джипове. Дългогодишния опит на пазара доказва, че важните неща за качественото измиване на всеки автомобил са освен добрата работа на персонала, така и използваните препарати.
Качественото външното измиване отнема около 15-20мин. без оглед на това дали има натоварване, тъй като автомивката разполага с 8 клетки за работа. Докато преди години всеки си обслужваше автомобила пред блоковото пространство за не по-малко от 2 часа, поради липса на техника и по-слаби препарати. Сега вече времето е по-ценно, и всеки търси добро качесвено измиване и почистване.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ
1. почистване на джанти с препарат от наслагване на феродо
2. пране на стелките автомобила с препарат
3. Ръчно измиване на коли/джипоев на автомобила
4. Безконтактно измиване на коли/джипове пароструйка
5. Отстраняване на остатъчната вода по вратите и багажника
6. Подсушаване с кърпа
7. След измиване почистват вратите и багажника на автомобила
8. Полагане на защитен слой на гумите за блясък
Автоматична автомивка
Екото на Черни връх
АВТОМИВКА ФУЛЛ
ул. Илийчо П. Илиев 7
София
02 9315544
mivki.avtoportal.bg

АВТОЦЕНТЪР ЧЕРКОВНА
АДРЕС
гр. София, София 1505, ул. Черковна, ъгъла с ул. Екатерина Симидчийска, тел. 028465202
КОНТАКТ
Тел.: тел.: 028465202
Боби 90
АДРЕС
гр. София, бул. Универсиада, 30
КОНТАКТ
Тел.: 02/ 77 15 16
Ръчно измиване на автомобили.
Водолей
София АДРЕС гр. София, бул. Дж. Неру, 37 КОНТАКТ Тел.: 02/ 927 10 12 email: kosmos1@mail.bg РАБОТНО ВРЕМЕ пон. - петък: - събота: почивен ден неделя: почивен ден
Дажни топ
София АДРЕС гр. София, бул. Цар Борис III, 185 КОНТАКТ Тел.: 02/ 955 80 32 РАБОТНО ВРЕМЕ пон. - петък: - събота: почивен ден неделя: почивен ден
Дато
София АДРЕС гр. София, ул. Железен мост, 18 КОНТАКТ Тел.: 02/ 937 23 49 РАБОТНО ВРЕМЕ пон. - петък: - събота: почивен ден неделя: почивен ден
АЙОБИ
Пране, полиране, пастиране, пароструйка АДРЕС гр. София, София 1618, жк. Овча Купел, ул. Любляна 2, тел. 028560961 КОНТАКТ Тел.: тел.: 028560961 РАБОТНО ВРЕМЕ пон. - петък: - събота: почивен ден недел...
ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ
Цялостно почистване на коли - пране, полиране, пастиране, пароструйка

АЙОБИ
ул. Любляна 2
София
02 8560961

АВТОМИВКА ФУЛЛ
ул. Илийчо П. Илиев 7
София
02 9315544
mivki.avtoportal.bg


Лари
София АДРЕС гр. София, ул. Гюешево , 14 КОНТАКТ Тел.: 02/ 951 60 05 email: marialargova@hotmail.com РАБОТНО ВРЕМЕ пон. - петък: - събота: почивен ден неделя: почивен ден ОСНОВНИ ДЕЙНОСТИ Вътрешно и въ...
Вътрешно и външно почистване, пране, пастиране.
Специал
София АДРЕС гр. София, ул. Слатинска река, 8 КОНТАКТ Тел.: 02/ 873 74 40
ТЕРА ОЙЛ
ТЕРА ОЙЛ ООД адрес: София, бул. Тодор Александров 104-108 телефон: 087 8759375 класификация: Автомивки ТЕРА ОЙЛ ООД с адрес София, бул. Тодор Александров 104-108 телефон: 087 8759375

класификация: Автомивки

ТЕРА ОЙЛ ООД с адрес София, бул. Тодор Александров 104-108 и телефон 087 8759375. Основната дейност на ТЕРА ОЙЛ ООД е Автомивки. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило TЕRA OJL OOD или JE,D FX. FFO. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ТЕРА ОЙЛ ООД, ако сте въвели ШЕИЬ ДТВ ДДА или ЙЕ,Д ФЬ. ФФО.

ТЕРА ОЙЛ
бул. Тодор Александров 104
София
087 8759375

ул. Христо Силянов 150
София БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ ЕТ адрес: София, ул. Христо Стилянов 150 телефон: 02 8366823 класификация: Автомивки фирма БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ ЕТ, с адрес София, ул. Христо Стилянов 150 телефон: 02 8366823 класификация: Автомивки

фирма БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ ЕТ, с адрес София, ул. Христо Стилянов 150 и телефон 02 8366823 е вписана с основна дейност Автомивки.
Ако на клавиатурата Ви се объркат фонетична и БДС подредба, вероятно търсите БОРИСЛАВ БОРИСОВ - ВИКТОРИЯ ЕТ, ако сте написали ФДИСЯВЬУ ФДИСЯДУ - УСНШДИС, ЕШ или /Ф,РИ.ДЛ /Ф,РИФЛ - ЛРУЙФ,РС ЕЙ. Ако пък изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, бихте въвели BORISLAW BORISOW - WIKTORIQ ЕT или /F,RI.DL /F,RIFL - LRUJF,RS EJ.
ул. Амстердам 4
София ТАРИ ЕООД адрес: София, ул. Ж. К. Дружба, Амстердам 4 телефон: 088 7760318 класификация: Автомивки ТАРИ ЕООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 088 7760318. Фирмата извършва дейност Автомивки
ТАРИ ЕООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 088 7760318. Фирмата извършва дейност "Автомивки". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило TARI ЕOOD или JD,R EFFO, ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ТАРИ ЕООД, ако сте въвели ШЬИС ЕДДА или ЙД,Р ЕФФО.
МЕДИАН КОНСТРАКШЪН
МЕДИАН КОНСТРАКШЪН ЕООД адрес: София, ул. Бдин 1 телефон: 02 9454055 класификация: Автомивки МЕДИАН КОНСТРАКШЪН ЕООД с адрес София, ул. Бдин 1 телефон: 02 9454055
класификация: Автомивки
МЕДИАН КОНСТРАКШЪН ЕООД с адрес София, ул. Бдин 1 и телефон 02 9454055. Основната дейност на МЕДИАН КОНСТРАКШЪН ЕООД е Автомивки. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило MЕDIAN KONSTRAKШYN ЕOOD или ;EORDK UFKIJ,DUTCK EFFO. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите МЕДИАН КОНСТРАКШЪН ЕООД, ако сте въвели ПЕАСЬХ НДХЯШИЬНЦЩХ ЕДДА или ;ЕОРДК УФКИЙ,ДУТЦК ЕФФО.

ДЖИ ПИ АВТО
ДЖИ ПИ АВТО ЕООД адрес: София, ул. Камен Андреев 26 телефон: 089 7883078 класификация: Автомивки ДЖИ ПИ АВТО ЕООД в СОФИЯ можете да намерите на телефон 089 7883078. Фирмата извършва дейност "Автомивки". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило DVI PI AWTO ЕOOD или OGR MR DLJF EFFO, ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ДЖИ ПИ АВТО ЕООД, ако сте въвели АЭС ЗС ЬУШД ЕДДА или ОГР МР ДЛЙФ ЕФФО.

ДЖИ ПИ АВТО
ул. Камен Андреев 26
София
089 7883078

МАЯМИ 2000 ООД
адрес: София, кв. Кв. Горубляне, Ул. Хан Аспарух № 10 телефон: 088 4666999 класификация: Автомивки фирма МАЯМИ 2000 ООД, с адрес София, кв. Кв. Горубляне, Ул. Хан Аспарух № 10 и телефон: 088 4666999
класификация: Автомивки
фирма МАЯМИ 2000 ООД, с адрес София, кв. Кв. Горубляне, Ул. Хан Аспарух № 10 и телефон 088 4666999 е вписана с основна дейност Автомивки.
Ако на клавиатурата Ви се объркат фонетична и БДС подредба, вероятно търсите МАЯМИ 2000 ООД, ако сте написали ПЬ,ПС 2000 ДДА или ;ДС;Р 2000 ФФО. Ако пък изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, бихте въвели MAQMI 2000 OOD или ;DS;R 2000 FFO.
АВТОТРОНИК - 91
адрес: София, ул. Кривина 5 телефон: 088 7604465 класификация: Автомивки АВТОТРОНИК - 91 ЕООД в София можете да намерите на телефон 088 7604465. Фирмата извършва дейност "Автомивки". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило AWTOTRONIK - 91 ЕOOD или DLJFJ,FKRU - 91 EFFO, ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите АВТОТРОНИК - 91 ЕООД, ако сте въвели ЬУШДШИДХСН - 91 ЕДДА или ДЛЙФЙ,ФКРУ - 91 ЕФФО.

АВТОТРОНИК - 91
ул. Кривина 5
София
088 7604465

АВТОМИВКА ЕНИГМА
адрес: София, жк. Овча Купел, ул. Драгоман 1 телефон: 089 7903535 класификация: Автомивки АВТОМИВКА ЕНИГМА с адрес София, жк. Овча Купел, ул. Драгоман 1 телефон: 089 7903535
класификация: Автомивки
АВТОМИВКА ЕНИГМА с адрес София, жк. Овча Купел, ул. Драгоман 1 и телефон 089 7903535. Основната дейност на АВТОМИВКА ЕНИГМА е Автомивки. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило AWTOMIWKA ЕNIGMA или DLJF;RLUD EKRH;D. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите АВТОМИВКА ЕНИГМА, ако сте въвели ЬУШДПСУНЬ ЕХСЖПЬ или ДЛЙФ;РЛУД ЕКРХ;Д.
Външно миене
1. безконтактно измиване
2. подсушаване
3. прагове подсушаване
4. мазане на гуми
Вътрешно почистване
1. прахосмукачка
2. пране на стелки
3. почистване на стъкла
4. забърсване на интериора от прах
* Всички цени са с включено ДДС
Външно миене Вътрешно почистване Външно миене + Вътрешно почистване
Автомобил: 7.20 лв. 9.60 лв. 14.40 лв.
Джип: Ван: 9.60 лв. 13.20 лв. 19.20 лв.
Бус товарен: 12.00 лв. 14.40 лв. 20.00 лв.
Бус пътнически: 12.00 лв. 18.00 лв. 25.20 лв.
Пикап: 7.20 9.60 лв. 14.40 лв.

АВТОМИВКА ЕНИГМА
ул. Драгоман 1
София
089 7903535
enigma-protection.com


ВИЕРА
адрес: София, бул. Братя Бъкстон 68 телефон: 02 9559336 класификация: Автомивки Фирма ВИЕРА ЕООД с адрес Братя Бъкстон 68 в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9559336. Дейността на ВИЕРА ЕООД е Автомивки. Ако случайно не сте използвали очакваната от Вас кирилизация на клавиатурата си, вероятно търсите ВИЕРА ЕООД, ако сте написали УСЕИЬ ЕДДА или ЛРЕ,Д ЕФФО. Ако пък изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило LRE,D EFFO или WIЕRA ЕOOD.
ИВАН АЛТЪНОВ
адрес: София, ул. Братя Миладинови 63 телефон: 02 8310031 класификация: Автомивки Класификация "Автомивки" съдържа сред вписванията за град СОФИЯ фирма ИВАН АЛТЪНОВ ЕТ. Ще се свържете най-лесно с ИВАН АЛТЪНОВ ЕТ на телефон 02 8310031. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило IWAN ALTYNOW ЕT или RLDK D.JCKFL EJ. Ако объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ИВАН АЛТЪНОВ ЕТ, ако сте въвели СУЬХ ЬВШЩХДУ ЕШ или РЛДК Д.ЙЦКФЛ ЕЙ.

ФРУКТ МАШИН
адрес: София, бул. Симеоновско шосе 7 телефон: 02 962 19 83 класификация: Автомивки Фирма ФРУКТ МАШИН ООД с адрес Симеоновско шосе 7 в София можете да намерите на телефон 02 962 19 83. Дейността на ФРУКТ МАШИН ООД е Автомивки.
Ако случайно не сте използвали очакваната от Вас кирилизация на клавиатурата си, вероятно търсите ФРУКТ МАШИН ООД, ако сте написали ОИКНШ ПЬЦСХ ДДА или Б,ВУЙ ;ДТРК ФФО. Ако пък изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило B,WUJ ;DTRK FFO или FRUKT MAШIN

ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС ООД бул. Асен Йорданов 11
София адрес: София, бул. Ас. Йорданов 11 телефон: 02 979 19 47 класификация: Автомивки ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС ООД в София можете да намерите на телефон 02 979 19 47. Фирмата извършва дейност "Автомивки". Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило ЕJNDVYL FЕJS OOD или EXKOGC. BEXI FFO, ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ЕЙНДЖЪЛ ФЕЙС ООД, ако сте въвели ЕТХАЭЩВ ОЕТЯ ДДА или ЕЬКОГЦ. БЕЬИ ФФО.
ДОРИС 2004
адрес: София, ул. Тодор Каблешков 72 телефон: 02 8435397 класификация: Автомивки ДОРИС 2004 с адрес София, ул. Тодор Каблешков 72 и телефон 02 8435397
класификация: Автомивки
ДОРИС 2004 с адрес София, ул. Тодор Каблешков 72 и телефон 02 8435397. Основната дейност на ДОРИС 2004 е Автомивки. Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило DORIS 2004 или OF,RI 2004. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите ДОРИС 2004, ако сте въвели АДИСЯ 2004 или ОФ,РИ 2004.

автомивка на ситняково до фитнеса
автомивка Гео Милев
автомивка Стадион Академик
автомивка на бензиностанцията Лук ойл
автомивка на бензиностанцията Еко
автомивка на сервиза на Дуневи
автомивка автоматична и на самообслужване на бензиностанцията ОМВ
Автомивки "5 Минути"
СОФИЯ кв. „Хаджи Димитър“ ул. „Резбарска“ 2А http://5minutes-bg.com/index.php/contacts/hadji-dimitar
Автомивки "5 Минути"
София - Дружба 2 ж.к. „Дружба“ 2, ул. „Обиколна“, до 163 СОУ

1 коментар:

  1. Здравейте,
    Поздравления за статията! Автомивка РИЦ е вече една от така уважаващите клиентите си автомивки, които имат информация за себе си в Интернет :)
    http://www.ritz.bg
    http://www.facebook.com/ritz.bg
    https://www.google.bg/maps/dir/''/ul.+%22Rezbarska%22+2,+1510+Sofia/@42.7067782,23.2710397,12z/data=!3m1!4b1!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x40aa8f87698aa67d:0x65c03b3ea6d31424!2m2!1d23.3410796!2d42.7067995
    Дали ще може да я добавите в списъка? Надявам се да съм бил полезен
    Поздрави,
    Йордан

    ОтговорИзтриване

Етикети

имена (151) Ски (140) уеб камери (128) Право (121) документи (111) Grand Tour (102) video (100) Ski (97) webcams (93) skiing weather (83) ski resort information (82) банки (66) ски курорти (60) Маркетинг (45) Рила (40) snow reports (37) икономика (35) София (34) Боровец (33) Borovets (27) Родопи (27) история (27) Банско (26) Пампорово (23) проекти (23) здраве (21) интернет (21) планини (21) смях (21) екипировка (20) карта (20) Pamporovo (19) Rila (19) Time (19) health (19) море (19) Bansko (17) лифт (17) resort information (16) eco (15) раница (15) цени (15) язовир (15) Стара Планина (14) връзки (14) деца (14) пътувания (14) хижа (14) Marketing (13) bike (13) Витоша (13) Пирин (13) snow forecast (12) буква С (12) данъци (12) лавини (12) магазини (12) Алеко (11) буква В (11) буква М (11) freeskiing (10) Маршрути (10) буква А (10) ski abroad (9) Пловдив (9) буква Д (9) отбрана (9) празник (9) първа помощ (9) ски чужбина (9) термини (9) map ski area (8) буква Б (8) буква К (8) календар (8) old applications (7) Чепеларе (7) архитектура (7) буква Г (7) буква Н (7) поддръжка на ски (7) сняг (7) футбол (7) буква Е (6) буква Л (6) буква П (6) буква Т (6) видео (6) годишнини (6) град (6) именни дни (6) къщи (6) трафик (6) хидро (6) Rodopy (5) Skype (5) Sofia (5) YouTube (5) vlog (5) буква И (5) буква Х (5) влог (5) кино (5) литература (5) очила (5) село (5) снимка (5) спорт (5) EU projects (4) Ski Bindings (4) boots (4) gsm (4) smart phone (4) Нотариус (4) буква З (4) буква Ф (4) енергетика (4) ски учител (4) слама (4) състезание (4) туризъм (4) упражнения (4) Aleko (3) Maliovitsa (3) Physics (3) Tyrolia (3) brand (3) climb (3) mass (3) sexy (3) shoe size (3) Безбог (3) Мальовица (3) Узана (3) автомобил (3) безопастност (3) буква Ц (3) буква Ш (3) влак (3) времето в момента (3) докторантури (3) недвижими имоти (3) поща (3) пропаганда (3) пълномощно (3) статистика (3) строителство (3) теснолинейка (3) DIN (2) NASA (2) Release Setting (2) Rossignol (2) Vitosha (2) clothes sizes (2) file hosting (2) franchaise (2) relativity (2) replace (2) search (2) БАССЕС (2) Благоевград (2) Добринище (2) Здравец (2) Лале (2) Мусала (2) Осогово (2) Средна гора (2) бедствие (2) буква Ж (2) буква Й (2) буква О (2) буква У (2) буква Ч (2) буква Щ (2) буква Я (2) геометрия (2) гора (2) еко (2) екология (2) електроенергия (2) космос (2) магистрала (2) местност (2) очи (2) парк (2) плакат (2) планиране (2) световно (2) технологии (2) упътвания (2) явление (2) F1 (1) FIS (1) Fieberbrunn (1) Hamlet (1) Hopfgarten (1) Kirchberg (1) Macedonia (1) Norway (1) Reit im Winkl (1) Scheffau (1) Shakespeare (1) Solomon (1) St Johann (1) Söll (1) Tirol (1) Walchsee (1) Zahmer Kaiser (1) apple (1) drone (1) h Pleven (1) hypnosis (1) ibooks (1) ipad (1) iphone (1) ipod (1) mathematic (1) skate (1) tablet (1) telemark (1) trekking (1) Бачево (1) Беклемето (1) Бяла Черква (1) ВЕИ (1) Вежен (1) Ветровал (1) Гела (1) Горна Оряховица (1) Добрила (1) Информация за фирми (1) Камчатка (1) Карлово (1) Картала (1) Кицбюел (1) Ком (1) Копривки (1) Копривщица (1) Леденото езеро (1) Мерцедес (1) Михаел Шумахер (1) Норвегия (1) Офелиите (1) Панагюрище (1) Предела (1) Румъния (1) Русия (1) САЩ (1) Самоков (1) Студенец (1) Формула 1 (1) Църна Могила (1) Черни Връх (1) Япония (1) автомати (1) биатлон (1) био (1) буква Р (1) буква Ъ (1) буква Ь (1) буква Ю (1) великия пост (1) гра (1) градоустройство (1) дрехи (1) дърво (1) запалка (1) култура (1) ландшафт (1) математика (1) мода (1) музей (1) мъдрости (1) олимпиада (1) поддръжка (1) потребители (1) програма (1) реклама (1) синя зона (1) фото (1) х. Дерменка (1) храна (1)