понеделник, 20 ноември 2017 г.

Цени на лифт картите на Боровец


Цени на лифт карти и билети за сезон 2017/2018
Цени на лифт карти за всички съоръжения


Лифт карта
Цена за възрастни
23 - 64 години
Цена за деца
7 - 13 години
Цена за младежи и 65+
14 - 22 години и 65+
1/2 ден
(8:30-12:30)
42 лева
25 лева
30 лева
1/2 ден
(12:00-16:30)
32 лева
20 лева
23 лева
1 ден
55 лева
30 лева
40 лева
2 дни
105 лева
58 лева
75 лева
3 дни
155 лева
85 лева
114 лева
4 дни
200 лева
110 лева
147 лева
5 дни
245 лева
135 лева
181 лева
6 дни
300 лева
168 лева
213 лева
7 дни
325 лева
180 лева
234 лева
6 непоследователни дни
310 лева
170 лева
217 лева
Лифт карта за нощно каране
Услуга
Цена за възрастни
23 - 64 години
Цена за деца
7 - 13 години
Цена за младежи и 65+
14 - 22 години и 65+
Лифт карта за нощно каране
(18:00 - 21:30)
22 лева
13 лева
22 лева
Двупосочен билет за КВЛ "Ясртебец" или ЧПВЛ " Ситняково Експрес"
Услуга
Цена за възрастни
23 - 64 години
Цена за деца
7 - 13 години
Цена за младежи и 65+
14 - 22 години и 65+
Двупосочен билет
20 лева
12 лева
20 лева
Сезонни лифт карти


Услуга
Цена за възрастни
23 - 64 години и 65+
Цена за деца
7 - 22 години
Сезонна лифт карта с включено нощно каране
1000 лева
700 лева
Ново! Сезонна лифт карта за делнични дни / включва нощно каране от понеделник до петък
500 лева
300 лева
Условия
  • СЕМЕЙНИ ЛИФТ КАРТИ /до 2 възрастни с до 3 деца/ се ползват с 20% намаление от стойността на стандартните лифт карти за възрастни, като това намаление е валидно за полудневните - сутрешна и следобедна карти, както и за карти с валидност 1, 2 и 6 непоследователни дни.
  • Семейните лифт карти са валидни за семейства с деца на възраст от 7 до 13 навършени години.
  • Картите се закупуват на каса в присъствие на членовете на семейството, които ще ги ползват.
  • При наличие на основание за ползване на повече от едно намаление може да се ползва само едно от тях (без натрупване) по избор на правоимащите.
  • Сутрешната полудневна карта важи до 12:30 ч. на посочената върху картата дата.
  • Следобедната полудневна карта важи след 12:00 ч. до края на работното време на съоръженията на посочената върху картата дата.
  • Лифт картата за нощно каране важи от 18:00ч. до 21:30ч. на посочената върху картата дата.
  • Деца до 7 ненавършени години ползват лифтовите съоръжения безплатно.
  • Цените на лифт карти „7-13 вкл." важат за деца от 7 до 13 навършени години.
  • Цените на лифт карти „14-22 вкл." важат за лица на възраст от 14 до 22 навършени години, закупуват се лично на каса срещу представяне на лична карта или заверена ученическа карта
  • Цените на лифт карти „23-64 вкл." важат за лица на възраст от 23 до 64 навършени години.
  • Цените на лифт карти „65+" важат за лица над 65 години, закупуват се лично на каса срещу представяне на лична карта
  •  Цените на лифт карти "14-22" и "65+" са валидни за следните видове лифт карти: полудневните - сутрешна и следобедна карти, както и за карти с валидност 1 ден, 2 дни, 3 дни, 4 дни, 5 дни, 6 дни, 7 дни и 6 непоследователни дни. За останалите видове карти важат цените на каса за възрастни.
  • Лифт карта за 6 непоследователни дни не дава право за ползване на съоръженията в два последователни дни без прекъсване.
  • Сезонната лифт карта важи дo 15.04.2018 година
  • Цената на сезонната лифт карта за деца важи за лица от 7 до 22 навършени години и се купува лично от лицето, което трябва да бъде снимано на каса и да предостави лична карта или заверена ученическа карта или заверена студентска книжка.
  • Сезонната лифт карта важи за всички съоръжени с работно време през деня, както и за нощно каране.
  • Ново! Сезонна лифт карта за всички съоръжения – валидна за делнични работни дни. Тази лифт карта важи през делнични работни дни за всички съоръжени с работно време през деня, както и за нощно каране през тези дни. Тази лифт карта не е валидна през официалните почивни дни, изброени в чл. 154, ал. 1 от КТ, както и през делнични неприсъствени дни, определени съгласно правилото на чл. 154, ал. 2 от КТ.
  • В цената на лифт картите и билетите за лифтови съоръжения е включена застраховка "Планинска злополука" ски зона Боровец, която покрива разходите при злополука за пистово спасяване - медицинско транспортиране до лекарски кабинет и/или първична медицинска помощ на място. Застраховката е валидна на територията на маркираните ски писти, ски пътища и връзките между тях в ски зона „Боровец", обслужвани от ски съоръженията на „Бороспорт" АД при ползване на същите съоръжения с редовно закупени лифт карти и в рамките на официално оповестеното от „Бороспорт" АД работно време на съоръженията. Застраховката е валидна при условие, че пистовото спасяване е извършено от Отряд "Планинска спасителна служба към БЧК-София", Булстат: 0007034151430 - тел. 0887-100-237, тел.0887-100-238 и тел.0887-100-243. Застраховката не е валидна на територията на фристайл парковете - Borosport Snowpark и PromoPark Borosport, както и при каране извън маркираните ски писти, ски пътища и връзките между тях /фрирайд/).


ЗАСТРАХОВКАТА Е ВАЛИДНА САМО В РАМКИТЕ НА ОФИЦИАЛНОТО РАБОТНО ВРЕМЕ НА СЪОРЪЖЕНИЯТА!

КАРАНЕТО ИЗВЪН МАРКИРАНИТЕ СКИ ПИСТИ НЕ Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО И ПРАКТИКУВАНЕТО МУ Е ИЗЦЯЛО НА ВАША ОТГОВОРНОСТ! ЗАСТРАХОВКАТА "ПЛАНИНСКА ЗЛОПОЛУКА", ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА НА ЛИФТ КАРТАТА, НЕ ВАЖИ ПРИ ИЗВЪНПИСТОВО КАРАНЕ, КАКТО И НА ТЕРИТОРИИТЕ НА ФРИСТАЙЛ ПАРКОВЕТЕ!


БЕЗКОНТАКТНИ ЛИФТ КАРТИ

Указания за издаване и презареждане на безконтактни лифт карти

  • БЕЗКОНТАКТНИТЕ лифт карти (за еднократно ползване на хартиен носител и за многократно ползване на пластмасов носител) трябва да се носят от лявата страна на връхната дреха/грейката - по възможност в джоб между левия лакът и рамото.
  • При доближаване до пропускните врати, те ще се отворят автоматично. Моля оставяйте разстояние между Вас и преминаващия преди Вас, за да осигурите правилното функциониране на антената.
  • Картата не трябва се държи близо до мобилен телефон, iPod, или станиолови обвивки (от дъвка, лекарствени блистери и подобни).
  • Не носете повече от една карта от лявата страна на дрехата/грейката.
  • Не перфорирайте и не наранявайте по никакъв начин повърхността на картите!

 

ВНИМАНИЕ! ЗАБРАНЕНИ СА ПРЕОТСТЪПВАНЕТО И ПРЕПРОДАЖБАТА НА ЛИФТ КАРТИ/БИЛЕТИ. ПОЛЗВАНЕТО НА ВАШАТА КАРТА/БИЛЕТ ОТ ДРУГО ЛИЦЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НАРУШЕНИЕ. ИНФОРМИРАМЕ ВИ, ЧЕ ПРИ ПЪРВОТО ВИ ПРЕМИНАВАНЕ ПРЕЗ ПРОПУСКНИТЕ ВРАТИ, КАРТАТА ВИ СЕ ПЕРСОНИФИЦИРА ЧРЕЗ ТЕХНИЧЕСКА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ ОБРАЗ. ИДЕНТИФИКАЦИЯТА НА НАРУШИТЕЛИТЕ СТАВА АВТОМАТИЧНО ПРИ ВСЯКО СЛЕДВАЩО ПРЕМИНАВАНЕ.  ПРИ УСТАНОВЕНО ПОЛЗВАНЕ НА ЕДНА И СЪЩА КАРТА/БИЛЕТ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНО ЛИЦЕ, КАРТАТА/БИЛЕТЪТ СЕ  БЛОКИРАТ/АНУЛИРАТ БЕЗ КОМПЕНСАЦИЯ И ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ.


МНОГОКРАТНИ ЛИФТ КАРТИ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Указания за издаване и презареждане на Лифт карти, издадени на многократни пластмасови носители (KeyCard Basic)

  • Носители за многократно ползване (KeyCard Basic) се издават и продават само и единствено от „Бороспорт" АД  на касите на дружеството, разположени при началните станции на лифтовете, в офиса на "Ски училище Бороспорт" до лифт "Мартинови бараки" и на касата в хотел „Рила" на цена от 5 лв.
  • Носители за многократно ползване се закупуват лично при представяне на документ за самоличност и задължително съдържат име, фамилия и снимка на ползвателя.
  • Носителите за многократно ползване могат да бъдат презареждани по интернет чрез сайта www.Borovets-bg.com със следните услуги: 1/2 ден сутрин, 1/2 ден следобяд, 1 ден, 2 дни, 3 дни, 4 дни, 5 дни, 6 дни, 7 дни, 6 непоследователни дни и нощно каране, за деца и възрастни.
  • На носителите за многократно ползване може да има само една активна услуга. Презареждането на нова услуга става след изтичане на срока на валидност на предходната.
  • Носителите за многократно ползване са трайни и могат да бъдат използвани и в бъдеще през следващите сезони до промяната на вида им от издателя.

СТОЙНОСТТА НА  ЛИФТ КАРТАТА НЕ СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА И НЕ СЕ ИЗДАВА ДРУГА КАРТА С ДРУГ ПЕРИОД НА ВАЛИДНОСТ ПРИ: НЕБЛАГОПРИЯТНИ АТМОСФЕРНИ УСЛОВИЯ, ЗАГУБВАНЕ ИЛИ ПОВРЕЖДАНЕ НА НОСИТЕЛЯ, БОЛЕСТ, ПРЕКЪСВАНЕ НА ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО, ДРУГИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ИЗВЪН КОНТРОЛА НА "БОРОСПОРТ" АД.

"БОРОСПОРТ" АД НАПОМНЯ, ЧЕ ЗАКУПУВАНЕТО НА КАРТА ЗА ЛИЦЕ В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ СТАВА САМО ЛИЧНО ОТ ЛИЦЕТО, СРЕЩУ ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИЗИСКУЕМИТЕ ЗА ТОВА ДОКУМЕНТИ.

"БОРОСПОРТ" АД НАПОМНЯ, ЧЕ Е ЗАБРАНЕНА ПРЕПРОДАЖБАТА ИЛИ ПРЕОТСТЪПВАНЕТО НА ВСЯКАКВИ ЛИФТ-КАРТИ, ВКЛ. ТАКИВА ИЗДАДЕНИ НА ЛИЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ, КАКТО И ПОЛЗВАНЕТО НА ЛИФТ-КАРТИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА ОТ ЛИЦА, КОИТО НЕ ПОПАДАТ В ТАЗИ ГРУПА.

БОРОСПОРТ" АД НЯМА ДА ТОЛЕРИРА НАРУШАВАНЕТО НА ГОРЕПОСОЧЕНАТА ЗАБРАНА И ЩЕ АНУЛИРА ЛИФТ-КАРТИ ИЗПОЛЗВАНИ В НАРУШЕНИЕ НА ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ДРУЖЕСТВОТО. КАТО СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО ДА НЕ ПРОДАВА ЛИФТ-КАРТИ НА ЛИЦА, УСТАНОВЕНИ КАТО НАРУШИТЕЛИ, ВКЛ. НА ТАКИВА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ.

И малко рекламни съобщения

През новия ски сезон 2017/18 Боровец запазва цените на дневните лифт карти без промяна и по традиция поднася приятна изненада на любителите на белите спортове. Първият планински курорт на Балканите пуска делнична сезонна лифт карта, която струва само 500 лв. за възрастни и 300 лв. за деца, и важи от понеделник до петък с включено нощно каране. Новият вид сезонна карта е насочена главно към студентите, младите и семействата с деца, които разполагат по-гъвкаво с времето си и имат по-ограничени бюджети. През делничните дни ски зоната е по-малко натоварена и с новия вид сезонна карта те ще могат да се спускат много повече при това на супер цена – на половина на стандартната сезонна карта.

"Бороспорт" продължава гъвкавата ценова политика и разнообразието от 12 вида лифт карти и билети, които предлага от няколко сезона насам, включително младежка карта до 22 години и карта 65+. Както досега, еднодневната карта за възрастен за всички съоръжения ще струва 55 лв. За деца от 7 до 13 години тя ще бъде на цена от 30 лв., а за младежи от 14 до 22 години и гости над 65 години – 40 лв. Децата до 7-годишна възраст карат безплатно. Курортът запазва и отстъпката за семейни лифт карти - за двама възрастни с до 3 деца, които са с 20% намаление от стойността на всеки вид стандартна лифт карта.

Илюстрация



Боровец е уникален с пистите си за нощно каране. Лифт картата за нощно каране за възрастни е само 22 лева, а за деца - 13 лева. Нощното каране вече е включено и в двата вида сезонни карти.

Цените на индивидуалните уроци в ски училище "Бороспорт" и ски пакетите, които включват наем на ски екип, обучение, ски вечер и лифт карта също не се променят. Цената от миналата година запазват и наемите на ски екипировка в гардеробите на "Бороспорт", ски сервизът и услугите в детския снежен парк "Борокидс".

През новия сезон скиорите и сноубордистите в Боровец отново имат възможност да използват многократни лифт карти за съоръженията в курорта. От тази година презареждането онлайн ще става още по-лесно и от "Бороспорт" се надяват все повече гости на курорта да се възползват от тази опция. "С многократната лифт карта прескачаш опашките пред касите и отиваш директно на лифта към пистата. Това е голямо предимство, при това не е единственото. Веднъж купил картата от каса на "Бороспорт", тя е на траен носител и може да я ползваш всеки следващ сезон. С нея може да си направиш профил онлайн и да следиш статистиката на спусканията си,"- обяснява Росица Стойкова, мениджър "Маркетинг и комуникации". За да популяризира онлайн зареждането, "Бороспорт" дава специална отстъпка. "При всяко презареждане онлайн през декември и януари получаваш 5% отстъпка от цената. Освен това участваш автоматично в томбола за една от десет сезонни карти," – Росица Стойкова довършва представянето на тази изключително привлекателна опция.

Онлайн през обновения сайт на курорта могат да се резервират и много други услуги – ски и сноуборд обучение, ски и сноуборд екипировка, детска градина и ясла, както и различни пакети, включващи наем на ски екип, обучение, лифт карта.

Илюстрация



За любителите на по-екстремните преживявания, курортът ще предложи два терейн парка за фристайл за начинаещи и средно напреднали и специално разработени ски туринг маршрути с водач, нощно каране и фристайл събития с участието на международни звезди.

Голямата новост за феновете на ски център "Ястребец" този сезон е увеличението на капацитета на лифт "Ястребец Експрес" с 25 процента. От "Бороспорт" са убедени, че добавените седалки ще елиминират уикенд опашката на долната станция на четири-седалката.

Датата за откриване на ски зоната все още не е определена, зависи от атмосферните условия. Ако времето се задържи студено, оръдията за изкуствен сняг в ски-центрове "Ястребец" и "Ситняково" (Централен Боровец) ще работят денонощно и ще дадат възможност на лифтовете да отворят още в началото на декември. През лятото "Бороспорт" увеличи производителността на инсталацията за изкуствен сняг, която ще позволи бързо заснежаване на голяма част от пистите за възможно най-кратко време.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Етикети

имена (151) Ски (140) уеб камери (128) Право (121) документи (111) Grand Tour (102) video (100) Ski (97) webcams (93) skiing weather (83) ski resort information (82) банки (66) ски курорти (60) Маркетинг (45) Рила (40) snow reports (37) икономика (35) София (34) Боровец (33) Borovets (27) Родопи (27) история (27) Банско (26) Пампорово (23) проекти (23) здраве (21) интернет (21) планини (21) смях (21) екипировка (20) карта (20) Pamporovo (19) Rila (19) Time (19) health (19) море (19) Bansko (17) лифт (17) resort information (16) eco (15) раница (15) цени (15) язовир (15) Стара Планина (14) връзки (14) деца (14) пътувания (14) хижа (14) Marketing (13) bike (13) Витоша (13) Пирин (13) snow forecast (12) буква С (12) данъци (12) лавини (12) магазини (12) Алеко (11) буква В (11) буква М (11) freeskiing (10) Маршрути (10) буква А (10) ski abroad (9) Пловдив (9) буква Д (9) отбрана (9) празник (9) първа помощ (9) ски чужбина (9) термини (9) map ski area (8) буква Б (8) буква К (8) календар (8) old applications (7) Чепеларе (7) архитектура (7) буква Г (7) буква Н (7) поддръжка на ски (7) сняг (7) футбол (7) буква Е (6) буква Л (6) буква П (6) буква Т (6) видео (6) годишнини (6) град (6) именни дни (6) къщи (6) трафик (6) хидро (6) Rodopy (5) Skype (5) Sofia (5) YouTube (5) vlog (5) буква И (5) буква Х (5) влог (5) кино (5) литература (5) очила (5) село (5) снимка (5) спорт (5) EU projects (4) Ski Bindings (4) boots (4) gsm (4) smart phone (4) Нотариус (4) буква З (4) буква Ф (4) енергетика (4) ски учител (4) слама (4) състезание (4) туризъм (4) упражнения (4) Aleko (3) Maliovitsa (3) Physics (3) Tyrolia (3) brand (3) climb (3) mass (3) sexy (3) shoe size (3) Безбог (3) Мальовица (3) Узана (3) автомобил (3) безопастност (3) буква Ц (3) буква Ш (3) влак (3) времето в момента (3) докторантури (3) недвижими имоти (3) поща (3) пропаганда (3) пълномощно (3) статистика (3) строителство (3) теснолинейка (3) DIN (2) NASA (2) Release Setting (2) Rossignol (2) Vitosha (2) clothes sizes (2) file hosting (2) franchaise (2) relativity (2) replace (2) search (2) БАССЕС (2) Благоевград (2) Добринище (2) Здравец (2) Лале (2) Мусала (2) Осогово (2) Средна гора (2) бедствие (2) буква Ж (2) буква Й (2) буква О (2) буква У (2) буква Ч (2) буква Щ (2) буква Я (2) геометрия (2) гора (2) еко (2) екология (2) електроенергия (2) космос (2) магистрала (2) местност (2) очи (2) парк (2) плакат (2) планиране (2) световно (2) технологии (2) упътвания (2) явление (2) F1 (1) FIS (1) Fieberbrunn (1) Hamlet (1) Hopfgarten (1) Kirchberg (1) Macedonia (1) Norway (1) Reit im Winkl (1) Scheffau (1) Shakespeare (1) Solomon (1) St Johann (1) Söll (1) Tirol (1) Walchsee (1) Zahmer Kaiser (1) apple (1) drone (1) h Pleven (1) hypnosis (1) ibooks (1) ipad (1) iphone (1) ipod (1) mathematic (1) skate (1) tablet (1) telemark (1) trekking (1) Бачево (1) Беклемето (1) Бяла Черква (1) ВЕИ (1) Вежен (1) Ветровал (1) Гела (1) Горна Оряховица (1) Добрила (1) Информация за фирми (1) Камчатка (1) Карлово (1) Картала (1) Кицбюел (1) Ком (1) Копривки (1) Копривщица (1) Леденото езеро (1) Мерцедес (1) Михаел Шумахер (1) Норвегия (1) Офелиите (1) Панагюрище (1) Предела (1) Румъния (1) Русия (1) САЩ (1) Самоков (1) Студенец (1) Формула 1 (1) Църна Могила (1) Черни Връх (1) Япония (1) автомати (1) биатлон (1) био (1) буква Р (1) буква Ъ (1) буква Ь (1) буква Ю (1) великия пост (1) гра (1) градоустройство (1) дрехи (1) дърво (1) запалка (1) култура (1) ландшафт (1) математика (1) мода (1) музей (1) мъдрости (1) олимпиада (1) поддръжка (1) потребители (1) програма (1) реклама (1) синя зона (1) фото (1) х. Дерменка (1) храна (1)